iPhon 4 ne smeš držati za donji levi ugao

Bez autora
Jun 27 2010

Kompanija „Epl” (Apple), koja proizvodi iPhone, je saopštila da treba izbegavati držanje tog uređaja za donji levi ugao jer je na tom mestu ispod kućišta smeštena antena, pa se tako može izgubiti signal. Ovo upozorenje je usledilo nakon što su se pojedini vlasnici žalili kompaniji „Epl” da prilikom korišćenja iPhona 4 često gube signal.Vlasnicima ovog uređaja ponuđena je i specijalna futrola koja štiti ugrađenu antenu. Futrolu moraju da plate jer im se ne nudi na poklon. Ovaj uređaj počeo je da se prodaje pre nekoliko dana. Prvo u Japanu, a zatim i u Americi.

iPhon 4 ne smeš držati za donji levi ugaoKompanija „Epl” (Apple), koja proizvodi iPhone, je saopštila da treba izbegavati držanje tog uređaja za donji levi ugao jer je na tom mestu ispod kućišta smeštena antena, pa se tako može izgubiti signal.

Ovo upozorenje je usledilo nakon što su se pojedini vlasnici žalili kompaniji „Epl” da prilikom korišćenja iPhona 4 često gube signal.

„Samo ga nemojte držati za donji levi ugao”, odgovorio je direktor „Epla” Stiv Džobs jednom korisniku iPhona kada mu je ovaj pisao da ima problem sa signalom.

Takođe, vlasnicima ovog uređaja ponuđena je i specijalna futrola koja štiti ugrađenu antenu. Futrolu moraju da plate jer im se ne nudi na poklon.

Ovaj uređaj počeo je da se prodaje pre nekoliko dana. Prvo u Japanu, a zatim i u Americi. Samo prvog dana poručeno je 600.000 telefona, a sa sedam porudžbina u sekundi iPhone 4 je najpopularniji iPhone do sada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik